Lugnås Mopperunda 2017

Lugnås. Första maj, Valborg och ett underbart väder. Konungens födelsedag, grattis! Det är 48 timmar sedan vi var i Svartå och åkte Pipsvängen, som bidrog till att några av oss har varit i depå och mekat. Den här soliga dagen har lockat Alvar och Tobbe till att på nytt nöta sadel och avverka några mil på härliga mopedvägar.
Med oss på turen gäståkte Peter Björklund från Tibro. Tror han uppskattade dagen även om han är mer van vid högre kubik tal! Fint väder, njutbara vägar och nytt rekorddeltagande för Lugnås runda, 139 (!) startande gjorde dagen.

Stort tack till dem som ordnat ett fint rally, nu lägger vi finputs på detaljerna och ser fram emot Karlsborg den 6:e maj.

Kära följare, vi ses snart här på sidan igen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...