Pipsvängen 2017

Pipsvängen, det blev ett rally med många premiärer. Moppedistas första besök i Svartå, Henriks första åk med nya moppen… och så vidare! Nåväl, Anders, Alvar, Henrik och Tobbe kom, åkte och sågs och fick så även med sig lite priser hemåt, väl värda sådana, grymt svåra frågor efter banan! Vädret höll sig på våran sida och det var gött.

Vi säger tack till arrangören som skänker överskott på intäkter till Barncancerfonden, och konstaterar följande, Anders har planterat en baklampa i trakterna kring Skagern, Tobbe åker hem och klyver motor som fick kopplingsproblem, Alvar servar maskin med ny grym olja för att slippa slir i koppling och Henrik, ja, han bara njuter av tillvaron som moppekille i hammocken, inget krångel så långt fyrtaktsljudet färdas…

Fortsätt att följa oss, finns mer att hämta det här året på ”våran” sida! Vi sladdar vidare…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...