Owners Karlsborg Mopperally 2017

Och så har vi åkt mopedrallyt i Karlsborg, igen. För vilken gång i ordningen är oklart, och egentligen inte så viktigt, det har blivit lite av en tradition att delta från Moppedistas sida. Årets runda var satt till norr om samhället och går via Stora Tärnet, sjuvägakorset, Höghult och vidare mot Undenäs där det spisas välsmakande hamburgare som tillsammans med vädret och sällskapet är dagens höjdpunkt.
I år bidrog vi med sju startande, till det en blivande medlem, Peter Gustavsson; rekord och det blev det också för arrangören, 283 startande, grattis Owners!
Runt kommer vi även fast gnistan för en kort stund ger vika på Monarpeden och att väderspänningen i bakhjulet nätt och jämt räcker i mål för Stockholmaren.
Lite grus delas ut denna gång, lite ruffliga vägar och en dag som blir lite väl utdragen med avslutande prisutdelning sent in på eftermiddagen. Med så många startande är det kanske dags att se över upplägget, ett tips!

Summering då, åkte gjorde Stefan (Compact), Peter (Florida), Anders (Monarped), Alvar (Stockholmare), Peter G (Kreidler), Christian (Combinette), Torbjörn (FS1) och som gäståkare, Magnus (DT50).

Några av dessa lättade tyngden på prisbordet dessutom, finaste priset gick till Peter Åkerberg som vann för skick och bruk av sin Puch Florida.

Väl mött på nya äventyr snart igen…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...