Owners Karlsborg Mopperally 2015

Anders, vad vore vi utan dig! Härlig dokumentation av dagen, klippa! En dag som börjar med snökaos och slutar med idel glada miner…

Vi har gett oss den på att åka köret i Karlsborg, mest påhejat av Tobbe! I arla morgon stund känns det så där, snöglopp, dock inga sura miner! Vi glider tidigt mot Karlsborg där det brukar vara ”på”… Så också idag, glada och förväntansfulla moppeåkare, killar, tjejer, nytt och gammalt om vartannat, starkt och motiverat startfält! Härliga vägar, valda med omsorg, fika här, kontroll där, sammantaget perfekt! Skumt svåra frågor i den så vanliga frågesporten, björnar som brummar och pensionerade hårfrisörer… Vad säger man… Slutar med att Alvar drar hem ett pris… Hur det gick till? Gud vet! Kanske har det med hans frisyr att göra eller något annat!

Vi hade en skitkul dag på goa vägar, snabbaste rundan hitintills med Moppedistas, vi ser fram emot sommaren och vad det kommer att föra med sig.

Tack Owners, som vanligt, bra ordnat, vi kommer igen!

Vi i föreningen, vi filar på!

_IMG4575

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...