Lugnås Mopperunda 2015

Mustang, i form av en ”Mamba”, Yamaha FS1, Fazer ”Cloetta”, Cresent ”Stockholmare”. Men, vad nu då? Den observante läsaren finner en liten avvikelse i denna inledning!

Cloetta, bra… Du är med, Anders har en morgon denna dag som vi inte vill ha, strular en del (läs, in i h-e) inför lastning och avfärd till Lugnås. Planerat åkande med Compacten ställs in med kort varsel och godingen görs snabbt i ordning… Kexet, magneten, rullar då in i handlingen, och kul det, den charmar många med sitt patinerade utseende!

Vi är fyra ”pöjker” från Moppedistas som ska åka och  kolla på dom runda stenarna i Lugnås den här dagen, Anders, Tobbe, Tunis och Alvar. Ett glatt gäng som tar väderutmaningen utan att lipa, nästan i alla fall!

Vi åker vägar den här dagen som är jättetrevliga, bra jobbat av arrangörs gänget! Blandat, grus och asfalt nöter våra däck… Självklart med tillhörande svåra frågor och praktiska övningar på ett antal stationer efter banan. Vi fikar, äter ”körv”, och tjötar i vanlig ordning, tiden flyger iväg och plötsligt är vi i mål…

Tillägger också ödmjukt, att vid pris ceremonin kammar samtliga av oss hem pris, kul!

En härlig dag i sadeln, tack ”Lugnåsgänget”, vi kommer igen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...