I väntan på vår

Så här lite i väntans tider… När solen tittar fram så försöker vi ligga på lite med det vi gillar mest i Moppedistas, det som har med två hjul att göra. Den här helgen, när Tobbe filar på sin fina Mamba med nytt läckert tändsystem passar jag på att låna hans nya GoPro-kamera. En möjlighet att känna och klämma på lite på det senaste och med det så blev det här korta lilla klippet till. Som skrivet, några soliga timmar och med Anders P som filmassistent så blev det här resultatet. Och skönt det, finns alla möjligheter att gå ”vidare” resultatmässigt, och kul hade vi ute i naturen!

Häng med oss mot sommaren, mopedrallyt i Karlsborg är väl den första fasta ”hållplatsen” tror jag…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...