Lugnås Mopperunda 2018

En grå Valborg 2018. Men inte för alla, den gode Henrik har studerat väder-appar och konstaterat en lucka i vädersystemen. Tillräckligt lång och bred att fyllas med en mopedrunda. Möjligheten basuneras ut inom Moppedistas, resultatet blir att Anders och Alvar hänger på. Gäller att ta till vara på den här ljusglimten!

Så då åker vi i Lugnås med omnejd igen. Letar avvikelser i naturen som då ingår i formen tävling, ett tävlande som blir till en riktig utmaning. Åkandet och tävlandet ändar i att både Henrik och Anders tilldelas pris. Alvar ”prislöse”, han njöt ändå,  kommentaren som fortfarande ekar, -det var kul ändå, att bara få vara med!

Med prisutdelning avklarad öppnar Fjorgyn skyarna, Tor svingar Mjölner och trummar ut en gudalik fanfar, en värdig avslutning på en lyckad dag.

Moppedistas gänget förbereder sig,  Karlsborg väntar!  Vi hör av oss!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...