Owners Karlsborg Mopperally 2016

Vi skriver 7 maj anno 2016, dateringen gäller Owners mopperally i Karlsborg som hos oss i föreningen Moppedistas börjat bli tradition. Första rallyt för året, som det har sett ut dom senaste åren. Och med det kära vänner så är säsongen i gång!

Åkat då? Ja, till skillnad från förra året då snötäcket låg vitt och vackert den morgonen, så var det här angenämt på riktigt! Klarblå himmel och som en direkt följd av detta, SOL! Underbart, tre käcka gossar sken ikapp, Tobbe, Anders och Alvar som blev dem som till slut drog iväg…

Owners kan man lita på, trevliga vägar av varierad art, Anders på ”stelben” glunkade lite men tror nog att han också tyckte totalen var ok! Som alltid i dessa arrangemang, trevligt folk och gott humör, med väder och vind i ryggen så blev det ett rekord deltagande, 245 startande, grattis Owners!

_IMG8178-ANIMATIONÅkte vi bra? Ja det gjorde vi! Klarade vi den traditionella frågesporten bra? Nja, men vad fan, Tobbes penna krånglade hela tiden och det var den enda pennan! Vann vi något pris? Ha, det gjorde vi! Alvar fick släpa hem en liter tvåtaktsolja, så med lite distans till dagen, vi hade det nice!

Om ni fortsätter och följer oss här så kommer NI också att få det nice, så det så, häng med vänner!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...