Wermlandsclassicern

Moppedistas drar till Värmland den här gången, det är lite grymt, 5 pers, 9 fordon och mycket förväntningar! Ett litet logistiskt underverk som inbegriper, transporter, underhåll, boende och en hel del mer. Två dagar av mopedracing! På något sätt fungerar allt enligt plan, det bådar gott inför framtiden.

Vi startar upp en solig förmiddag på Hammarö, i Karlstad där första delen av den här helgens åkning och tävling avgörs. På sådär roliga vägar visar det sig att Tobbe tar hem första priset, han vinner! Till ackompanjemang av Bengt ”Hajk” Alsterlind så bärs pokaler och övriga priser till bilen! Detta efter kalopsen som var dagens race mat. Grattis Tobbe!

Efter avslutning drar cirkusen vidare, nu till vårt boende vid Glafsfjordens fiskrika vatten… Vi camperar strax utanför Arvika, här väntar grillning, turfning, bastu, fiske mm. Vi får en sån där riktigt skön kväll med stämning. Och vi som inte gjorde så bra ifrån oss på första racet, vi har redan bestämt oss att vinna på söndagen, allihop! Hur det nu ska gå till, men några jästa drycker gör oss väldigt segervissa!

Söndag, efter en trevlig kväll innan, vi åker till Brunskog för avgörandet. Den här dagen bjuder oss på trevliga vägar, mycket Värmland! Vi startar, gasar, fikar, gasar ännu mer, tro sjutton att Michael, vår rookie, till sist vinner rallyt i detta Brunskog. Grattis Michael!

När allt tävlande och åkande summeras visar det sig att Tobbe blir totalvinnare i ”Wermlandsclassicerns” mopedklass. Som om detta inte vore nog så blir Michael trea totalt. Respekt killar, ni var grymmast!

Åkte och deltog gjorde, Anders, Yrjö, Alvar, Tobbe och Michael. Vi är snabba och åker vidare, ni kollar in oss här på Moppedistas.se!

Hammarösvängen

 

Brunskogsrallyt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...