”Vätternrundan”

PANO_20150613_12175701:20 spanas ett facebook-inlägg, mopperunda i Tibro om lite drygt åtta timmar. Vi må va lite sena med att se inbjudan men inte sena med att hänga på! Samlingen ska ske vid vandrarhemmet kl 10, och se där, en efter annan dyker upp! Färden går mot Hjo, där vi för en stund ansluter oss till den femtioårsfirande Vätternrundan. Via mindre vägar ankommer vi Mölltorp, där ändras planen något, istället för Forsvik ställs kosan mot Tibro igen. Vi har genom tekniska problem även lidit tidsförluster så beslut tas om att skyndsamt åka mot Åreberg och dess evenemang, Veteranplöjningen. Tekniska problem? Anders Monarped tappar först cylinder och senare även gnistan, cylindern gick att återbringa på sin rätta plats igen men av den tappade gnistan syns icke ett spår! Skamligt nog får det bli bogserlina hem… En härlig dag i sadeln, vi rullar vidare och Ni fortsätter följa oss här! Tack o hej!

 

2 svar på ””Vätternrundan””

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...