Motorhistoriska dagen i Balteryd, Tibro

Tiden går så fort, det är två år sedan förra gången vi var här på Motorhistoriska dagen. Har blivit lite tradition och som väl är verkar det bra vädret hänga med i den svängen. Vi och alla andra får en solig och fin dag!

Från oss är det Tunis med traktor och lastbil, Jan-Ove med sportbil, Anders med mycket ”godis” på kärran efter traktor och samma sak med Alvar, med lite mindre tonnage dock! Tycker att vi bidrog riktigt bra.

Om temat, motorhistorik, så stämmer det bra in på evenemanget. Här finns mycket att se, och höra. Flygplansmotorer, bandgrävare, sportbilar, motorcyklar, gammalt nytt och det senaste i form av en elbil, Tesla! Och mycket mer… Till detta serveringar med kaffe och ”körv” och…

Mycket folk på plats under dagen är bedömningen och TMHF rapporterar närmare 2700 betalande besökare och mellan sju och åttahundra maskiner på plats, kanske är det rekord och det är ju kul. Väl värt ett besök och det här visar ju lite av det breda motor intresset hos oss i Moppedistas. Låter det, rullar det så gillar vi det!

Fortsätt och häng med oss, sommaren är i sin linda!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...