Crescent 2000s mek

Skruvat lite med min Crescent 2000s. Började med att jag skulle kolla lite på lagringen till framgaffeln som var glappig. Visade sig att lagringen var snustorr. När jag ändå hade borta gaffeln var det lika bra att försöka lirka fart på den stumma framfjädringen. Visade sig vara lögn i helvete att få ordning på det, så där har jag kört fast för tillfället.
När grejerna ändå är isärskruvade var det bara att fortsätta. Tömde ur den gamla soppan ur tanken och med den hängde det med vad som såg ut att vara en halv torvmosse. Tur att det är tjock plåt i tanken… Ingen smidig tank att försöka göra rent, all rost vill ju bara stanna kvar inuti. Motorn var ju sunkig den med så det åkte bort lite kåpor för rengöring, vid drevet satt det en hel potäteåker ingörad, antar att det läcker olja där…
Jodå, så det finns lite pyssel att göra…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...