Alvar Hansetun

Alvar
Alvar

Hej!

Alvar Hansetun, ger Er en kort presentation om mig, inte alltid så lätt! Tillsammans med Anders, som är en bra admin, så försöker jag stötta med nya idéer och infallsvinklar på våran sida här…
Ser mig själv lite som en teknisk filosof, där någon använder värmepistol, rörtång och slägga, där använder jag pincett, putsduk och tanke! Kombinerar man det här blir det ofta riktigt bra! För övrigt är intresset brett, från båtar och segling, resor, odling, till matlagning, och då gärna i form av grillning på Webern!

Om Du eller någon Du känner är lagd ungefär så här, så tycker jag att DU eller NI hör hemma hos oss i Moppedistas! Om vi råkas på något mopedrally eller ICA i Tibro, säg ”Tjena” så tjötar vi lite! Sitter jag på min 1279:a, lär ni bara se bakljuset! Ha det gott!

/Alvar

Crescent 1279
Crescent 1279

Här är några fler i ”familjen” Stockholmare.

 

Lördagsåka, och efteråt…
DSC_0824

Efter det här åket behövdes lite översyn, svingen kollades, 2 trasiga ekrar byttes och ett nytt luftfilter skruvades på plats. Det gamla filtret ligger planterat på Vaberget.

 

DSC_0826

Med lite hjälp av Ingemar på Mopedfantasterna i Hjo så är vi redo igen, siktet är inställt på Pålsboda 26/8.  Känns helt okej!

 

DSC_0827

Och här det, ljuset som dom flesta får skåda! Jag hörs, vi ses.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...