All Star Cruisers Mopperally 2022

Det är höst och i och med det stundar i vanlig ordning all star cruisers mopperally. Vi kickar igång vår färd mot Låstad under ett molntäcke men framåt dagen så får vi stundom njuta av både strålande höstsol och riktigt skapliga temperaturer. Sammanlagt är vi 164 stycken startande som får oss en fin runda på 65Km norrut i länet. I vanlig ordning bjuds det på delikat soppa vilket värmer den frusne gott och ger oss tid spana in alla maskiner från putsat till patinerat och orginal till välmasserat.
Som brukligt svaras det på frågor utmed vägen och denna gången av det lite kluriga slaget, vilket vi gillar. Bäst svarat av oss lyckades Torbjörn prestera vilket resulterade i en delad tredjeplats och kammade hem ett presentkort på 500Kr hos mopedfantasterna, bra jobbat!
Tack för en trevlig tillställning.

Ett svar på ”All Star Cruisers Mopperally 2022”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...