Kullen runt 2019

Vi har mången gång blivit bortskämda med finfint väder när kullen runt går av stapeln, men idag blir det en blöt tillställning. Skyarna öppnar sig en stund efter start till mångens förtret, vad vi hört avbryter en och annan rallyt redan här samt mången moped hörs spotta, fräsa och fnysa åt vätan. Vädret till trots så är det ju trevligt att puttra omkring på den grönskande ”kullen” och det är tydligen inte bara vi som tycker så för det är lite styvt 380 startande. Vägarna är bra och varierande, utmanande uppförsbackar, snabba utförslöpor, asfalt och halkigaste lervälling.

Skamkärran verkar ha bråda tider och far hit och dit, och tur är väl att den finns för idag så är det premiär för oss att använda den! Föst skär bakhjulslagringen för Henrik vilket leder till att navet börjar falla i bitar, en stund senare tappar Ohlin framdrevet och brist på verktyg leder till att även han får lämna walkover… Vi får väl önska bättre lycka nästa gång helt enkelt.

Placering då? Njae, det talar vi nog tyst om, fem rätt på tipsfrågorna som bäst och det räcker inte så långt trots att många redan åkte hem och vidarebefordrar prisen nedåt i poänglistan.
Vi får väl satsa på revansch nästa år…

Filmen från tillställningen dyker upp här så snart den är klar eller följ vår YouTube-kanal.

Vi syns snart igen, du kommer väl på motorhistoriska dagen i Tibro?

Ett svar på ”Kullen runt 2019”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...