Tiveden trophy 2017

Och så var det dags, årets mopedsäsong närmar sig sitt slut. Nåja, vi fortsätter åka men här tänker vi rally, mopedrallyn! Tiveden Trophy är liksom vårat avslut för året, ett evenemang vi deltagit på i många år nu… En tradition i våran förening! En lite grå och mulen dag men med uppehållsväder vilket glädjer oss alla som åker, lite sådär väder som ändå gör att vi trivs tillsammans. Tiveden är med sin natur och fina mopedvägar ett härligt område.

Stort tack till Mr Tiveden, Håkan Argander, Tivedens Motor, som arrangerar. Tack också till Ingemar Nilsson, Mopedfantasterna som sponsrar priserna dagen till ära. Här får vi tillägga att Anders minsann tog hem ett av dessa priser!

God mat bjöd Tiveds Handel på efter körd runda och alla mumsade med god aptit korv och mos i stora lass. Hoppas er aptit att följa oss här är lika stor som våran var denna lördag i Tiveden.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...