Limstensrundan

Hösten gör sig påmind, sent i september och vi, Anders och Alvar har bestämt oss för att besöka Limstensgruvorna i Lekebergs bergslag. Ett spännande område, lite John Bauer känsla över det. Här ska vi bo, äta, sova, fota, filma och åka. Och grunden är transporterna som så klart sker med moped. Vi får nöjet att inkvartera oss på en plats vid namn Stenbäcken, en gård med anor från sent 1600-tal. Detta tack vare Ann-Sofi Eliasson som också förestår Sixtorps friluftsanläggning. Hon med familj är människor som vet hur man får gäster att trivas, på riktigt och mycket!

Vädret denna helg lämnar väl en del att önska men vi trivs och njuter. Maten tillagas så klart i det fria, Anders utnämns till förste grillglödsmästare! Fin titel det; han jobbade utmärkt i vätan! Till den här utmärkelsen kan tilläggas att han förutom detta också agrade under lördagens senare del, hemfärden sker i mörker och då passar Anders på att någonstans efter vägen plantera ena paret skor i något dike! Bidrog till munter stämning, mopedlivet kräver!

Vi njuter vidare av tanken på kommande färder och ni kan dela dessa upplevelser med oss här, välkomna att åka med…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...