All Star Cruisers Mopperally 2016

Traditionsenligt ställer ju All Star Cruisers till med mopperally frampå höstkanten, uppslutningen är god med 188 stycken startade och från Moppedistas ställer Torbjörn och Anders upp med Yamaha FS1 samt Crescent 2000s. På vår tur genom trakten så svarar vi på frågor av varierande karaktär, ämnen så som sport stod på menyn vilket gjorde det till en svår utmaning, åtminstone för oss i klubben. De praktiska övningarna frestade på både minne och motorik, Tobbe gjorde riktigt bra ifrån sig även om det inte räckte hela vägen till pallplats.

Hos Ingemar på Mopedfantasterna var det dags för prov där man skulle memorera innehållet i en verktygslåda och ”Agge” på Tivedens motor höll i en bonusövning som bestod i pilkastning. På plats avnjöts även den sedvanliga soppan som alltid värmer gott.
Vi far fram och åter på både bekanta och ”nya” vägar i trakten ackompanjerade av ett soligt och för årstiden ovanligt varmt väder, endast ett kedjehopp hejdar vår framfart en liten stund men avhjälps snabbt, i stort sett samtliga startande tar sig runt för egen maskin även om det som sig bör skruvas lite utmed vägen.

Vi tackar samtliga inblandade för ett trevligt arrangemang, vi syns säkerligen igen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...