Vevsvängen Finnerödja 2016

Uppe i Finnerödja anordnar Döknapparna ett litet rally som vi inte tidigare närvarat på. Nyfikna som vi är, på platser och upplevelser så beger vi oss denna söndag till Finnerödja alltså… Och väl på plats så åker vi på fina mopedvägar dom dryga 5 milen och njuter, tävlar i praktiska moment och så klart, gasar lite x-tra emellanåt…

Efter målgång och fika, prisutdelning, där Anders vinner första pris för sitt fordon, ena sabla stor kôrv, 2,2 kg cognacsmedwurst! Ät och njut… Till saken hör att även dem andra två åkarna från Moppedistas vinner priser, fullträff! Och himla kul ju!

Anders, med korv i magen, Tobbe med för lite i magen och Alvar som blev utan älgburgare i magen, trots ett gott försök att förfalska sin fikabiljett, tackar arrangören för ett mycket bra genomfört rally!

Ni våra vänner här, följer oss vidare, mätta och belåtna hoppas vi!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...