Örlen runt

Ett åk runt Örlen? Anders har snappat upp ett elektroniskt meddelande på Facebook, lite sådär spontan åka för den som har en moppe och vill lufta maskinen. Flera har uppmärksammat det och vi blir till sist 12 stycken åkare som samlas vid Ottostorp innan avfärd. Trevligt folk, som mopedister brukar vara, med en blandning av åkdon, vanliga, skruttiga, toppfina, crossinspirerade, scooter… som det ska vara tycker man!

Solen skiner på oss när resan tar vid, och redan vid den första riktigt tuffa stigningen får vi vårt första mek stopp, en av dom åkande får problem med en egensinnig kondensator som sedan spökar av och till under dagen! Sånt piggar upp, man passar på och tar sig en snabb kaffe medan kunniga medåkare gör vad dom kan, och den ”blåa” tog sig runt och hem, starkt!

Fika paus utanför Beateberg, sedan Forsvik, älgburgare och glass, trubadur och båtliv, stärkta efter det beger vi oss hemåt igen. 11 mil rinner fort undan under oss och strax är vi åter på hemmaplan.

Vi tackar för trevligt umgänge och och en fin tur i sadeln! Det här gör vi om vid tillfälle, vi i Moppedistas vänder nu blickarna mot Skagern, och Ni hänger med oss här på sidan!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...