Vårrustning

Hej på Er!

Våren är på ingång, om den inte redan är här. Och med den så börjar det röra på sig inom moppe verksamheten också! Vi uppdaterar vår kalender stadigt, håll koll, trillar det in något som lockar är det bara och höra av sig, roligare att samköra ett race eller besöka något evenemang!

På g, rykten som vanligt, Tobbe filar på en snabb FS1:a, småstrul med tändning, Anders med nytt tändsystem till Compacten, Yrjö, denna Yrjö, moppen i ordning men däremot lite krångel med nyckelbenet, efter sitt dyk det sista i höstas. Jan-Ove med nya grejor i utrymmena, vad vet vi inte riktigt, tarvar ett besök så småningom. Alvar, ditt och datt, men ”Stockholmaren” har åter fyra fungerande växlar, De fyra blev till tre sista rallyt i höstas.

Nu åker vi!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...