All Star Cruisers Mopperally 2014

Det har blivit höst, man får inse det, löven gulnar och allt det andra som följer med. Och tiden är då inne för de sista åken, Skövde och Tiveden.
Denna helgen åkte vi, Anders, Tunis, Tobbe och Alvar All Star Crusiers mopperally. Och det var gött, goa vägar och härligt väder i trakterna runt Timmersdala. Arrangören i fråga räknar in 166 startande, nytt rekord, och tror nog att dom flesta trivdes med vägvalet.
Inför sista racet om en vecka, Tiveden,  ska en del mekande äga rum, växeljusteringar, plocka ihop det sista på motorn, pumpa däck och lite annat fixas, vi kommer till sista åket, starkare än någonsin! Ses vi inte så lär vi höras!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...