Söndagsutflykt till Vaberget

Under veckan har det smitts planer på ett ”körvagille” vid utsiktsplatsen på Vaberget. Efter noggranna studier av vädersituationen tas beslutet till sist att söndagen är den ultimata dagen denna helg! Och mycket riktigt, det blev fel! Inte helt fel, men lite sådär, finns en film som heter ”Dom kallar oss mods”, våran skulle kunna ha hetat ”Dom kallar oss Wettex”, andra halvan av dagen blev lite blöt!

Trots det, kul dag med mycket åka på ”goa” vägar, och vi blev fem stycken (5) som ville käka gott med bästa utsikt! Det gjorde vi, konstaterade att Yrjö är grym på röksignalering också, han skulle minsann grilla sin mat, det gjorde han med besked!

Vi hade en trevlig dag, och fick till oss lite militär historia också, ska man spisa så ska man spisa både och, ger ju en totalupplevelse!

Ha det gott!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...