Mopedträff Bäckavallen, Tibro 2014

Då var det dags för ett rally på hemmaplan. Efter en uppsamling hos Torbjörn bar det av i samlad tropp mot Kårtorp. Som vanligt fanns alla sorter representerade från patinerat till blankare än blankast. Under resans gång så bjöds det på diverse praktiska utmaningar vilket är trevligt. Bäst presterade Alvar som fick åka hem med en liter tvåtaktsolja på pakethållarn efter en delad förstaplats. Rykten lär göra gällande att den starka prestationen kan förklaras med kopiöst intag av kôrv å kaffe under dagen.

Vi tackar för en trevlig träff!

4 svar på ”Mopedträff Bäckavallen, Tibro 2014”

  1. Och vete f-n, korv o kaffe i all ära, kanske ett litet uns skicklighet…känns lite så!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...