Lördagsåka

Ännu en solig o fin dag,  Anders dyker upp och undrar om vi ska ta oss en tur,  och vem tackar nej till en sån, tur alltså!

Det börjar med fikastopp i Björkhult, nybakade kanelbullar, detta hos Yrjö, den senaste medlemmen, sedan vidare mot Brevik där strandlivet studeras. Inget nytt på den fronten, doften av sololja och ljudet av glada barn gör att vi snart ”går” mot Forsvik, men innan dess en redig tur på Vaberget, med utsiktsplats. Mycket fin utsikt mot Karlsborg, Bottensjön och Vätten.

Forsvik angörs, bland många andra, flera av dom med båt. Passar på och tar oss ett kaffe med frukt stopp. Timmarna glider iväg och mörka moln på himlen gör tid att dra hemåt, väl hemma är det ett konstaterande att det behövs lite service på maskinerna.

Trasig kopplingsvajer, ett par ekrar som behöver ersättas, så också ett tappat luftfilter. En trevlig tur, det ska bli fler…

Orosmoln på väg
Orosmoln på väg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...