Old Ox Memorial 2014

Grått, mulet, regn… Det är förutsättningen vädermässigt den här gången inför mopperallyt! Men beslutet är taget, det ska köras, och Yrjö hänger med på lånad Compakt som senast!  Och det blev ett mycket blött rally där inte ens regnkläderna till slut höll vätan ute. Men vi höll humöret uppe med kaffe och ”tjöt” vid stoppen, och det gjorde dom flesta andra av oss ca 70 startande också!

Upplägget med någon sorts bingospel, istället för den brukliga frågesporten, den fattade vi inte mycket av, och vi var inte dom enda som tyckte det var sådär! Vem vinner? Hur vinner man? Och hur många vinner? Någon överhuvudtaget?

Vinna eller inte, det är inte avgörande för rallyt och vi som åker gör det för andra saker som att se nya vyer och träffa likasinnade m.m… Men ska det nu vara med som någon sorts tävlingsgrej, då måste det nog redas ut lite bättre! Personligen tycker jag bingo inte hör hemma på mopedrallyn, utan på söndagar i form av Bingolotto, för den som vill!

Nog om det, vi körde, det var tufft och kul, trevliga folk som vanligt, och med god mat som bjöds vid målgång, nästa rally kör vi i strålande sol, så det så!

2 svar på ”Old Ox Memorial 2014”

  1. Ojojoj…. måste vart en riktig kameraman som kan ta en så fin bild med en mobiltelefon i spöregnet…. han var nog stadig på handen, hade nog inte gasat någonting med sin Suzuki;-) Ni verkade ha kul iallafall… trots regnet:-)

  2. Kamerasnubben var lugn o samlad, en klippa, trots vädret, kan ha varit han som föreslog en sväng runt Kinnekulle när vi ändå var igång!
    Tycker det var bra go på dom flesta, trevligt!
    Pålsboda den 26:e, Semestergasen, då är det dags igen! Väl blött! Mött, menar jag…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...