Mopedträff Bäckavallen, Tibro 2013

Idag ”simmade” vi iväg till Kårtorp för en gemytlig liten moppeträff. Vädrets makter var inte riktigt med oss och bjöd på mestadels regn. Men vädret till trots hade halva Moppedistas och närmare fyrtiotalet tappra mopedister med tillhörande fordon ställt in sig.
Maskinparken bestod av allt från gammalt till ”nytt” och standard till viktkompenserat.

På rundturen bland traktens småvägar tävlades det i burkstapling, hagelgevärsskytte och kast med gummiklubba. Undertecknad hamnade på en fjärdeplats (tror jag det var) och kunde stolt styra kosan hemåt med moppen lastad med pris.

IMG_20130811_161231 Gammalt
IMG_20130811_161308

2 svar på ”Mopedträff Bäckavallen, Tibro 2013”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blandat med 4% mineralolja...